Italiensk for begyndere – Italiana pentru începători (2000)

Italiensk for begyndere – Italiana pentru începători (2000)

Dupa ce reverendul Wredmann trece printr-o tragedie personala si este suspendat temporar din functie din cauza comportamentului sau neadecvat, preotul Andreas este trimis sa oficieze serviciul religios la biserica locala. Cazandu-se la un hotel, Andreas se imprieteneste cu functionarul Jorgen Mortensen si se lasa convins sa frecventeze un curs seral de limba italiana pentru incepatori, acolo unde cunoaste o angajata de la brutarie pe nume Olympia. Jorgen vrea sa invete limba italiana spre a o cuceri pe Giulia, chelnerita de la restaurantul hotelului, de care nu are curajul sa se apropie intrucat se considera impotent. Cel mai bun amic al lui Jorgen este Hal-Finn, managerul restaurantului, care este nepoliticos cu patronii si clientii si este pe punctul de a fi concediat. Hal-Finn se implica intr-o relatie amoroasa cu o coafeza pe nume Karen, care isi ingrijeste mama bolnava de cancer pancreatic in faza terminala si care este inrudita fara sa stie cu Olympia. Cei 6 tineri se ajuta reciproc sa depaseasca crizele existentiale si devin treptat prieteni si amanti, limbajul iubirii fiind singurul lor punct comun.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi