Ironclad – Sângele templierilor (2011) Online Subtitrat

Ironclad – Sângele templierilor (2011) Online Subtitrat

“Ironclad – Sangele templierilor 2011 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “In Anglia secolului al XIII-lea, baronii rebeli l-au determinat pe dispretuitul si tiranicul rege John sa isi puna pecetea regala pe tratatul Magna Carta, un document ce reglementa drepturile oamenilor liberi si continea clauze dificil de acceptat pentru un monarh ce intentiona sa detina mai multa putere decat la nivel strict formal. Dupa cateva luni de la semnarea actului, ce a avut loc la data de 15 iunie 1215, regele John a incalcat angajamentele luate, a alcatuit o armata de mercenari pe coasta de sud a Angliei cu scopul de a readuce tara sub domnia lui si a declansat asa-numitul prim razboi al baronilor. Cavalerul templier William Marshall si un grup de razboinici experimentati denumiti “Cei 7 magnifici” au incercat sa apere castelul Rochester impotriva ostii de mercenari a regelui John, motiv pentru care respectivul palat a devenit un simbol al luptei pentru libertate si dreptate in epoca medievala.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Daniel a comentat pe data | 29 April 2014 ora 23:02

  foarte tare filmul imi place mult

 2. vali vlr de la strehaia a comentat pe data | 14 November 2016 ora 18:20

  Merita vazut acest film cat si arn 1 si 2

 3. Basil a comentat pe data | 14 November 2016 ora 19:08

  Un film foarte bun. Multumim.

 4. nelu a comentat pe data | 26 November 2016 ora 19:34

  foarte bun

 5. Dinel a comentat pe data | 6 December 2016 ora 11:42

  Bun film ultimate merita vazut

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi