Iron Man 2 – Omul de otel 2 (2010) Online Subtitrat HD 720p

Iron Man 2 – Omul de otel 2 (2010) Online Subtitrat HD 720p

Vizionează online filmul Iron Man 2 2010 (Omul de otel 2) , online subtitrat HD 720p, fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis calitate HD 720p In cea de-a doua parte a filmului sf de actiune  industriasul miliardar Tony Stark (Robert Downey Jr.) incearca sa minimalizeze acum beneficiile celebrului costum relansand extravagantul Stark Expo, o expozitie a inovatiilor in scop umanitar inspirate de tehnologia sa.Dar guvernul Statelor Unite insista sa fie predat armatei costumul – arma revolutionara – si, in plus, apare un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke), care vrea sa-l distruga pe Tony dezvaluind propria arma devastatoare construita cu tehnologia Stark. Coplesit din toate partile, in timp ce se confrunta si cu demonii proprii, Tony trebuie sa-si cheme aliatii – cei vechi si cei noi – pentru a se lupta cu dusmanii ce vor sa-l distruga pe el, dar si intreaga omenire.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X