Infinitely Polar Bear (2014) Online Subtitrat

Infinitely Polar Bear (2014) Online Subtitrat

Infinitely Polar Bear online cu subtitrare in romana este un film 2014 american comedie-dramă scris si regizat de Maya Forbes, in rolurile principale cu Mark Ruffalo, Zoe Saldana si Imogene Wolodarsky. Cameron Stuart (Mark Ruffalo) tocmai ce a divorţat de soţia lui, Maggie (Zoe Saldana).Cu putin timp in urma , el a suferit o cădere nervoasă, consecinţă a afecţiunii bipolare pe care o are, ceea ce a determinat concedierea sa de la locul de muncă. Maggie, în schimb, se bucură de succes şi tocmai a primti o bursă prestigioasă la New York. Ea decide să lase cele două fiice ale cuplului în grija lui Cameron pentru a-şi urma cariera. Cameron îmbrăţişează această şansă şi se străduie să devină un tată responsabil, sperând şi să o recucerească pe Maggie.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi