Incarnate – Demonul (2016) – Film Online Subtitrat

Incarnate – Demonul (2016) – Film Online Subtitrat

Incarnate 2016 este un film thriller supranatural de groaza scris dupa un scenariu de Ronnie Christensen in regia lui Brad Peyton avandu-i in rolurile principale pe Aaron Eckhart, Carice van Houten si Catalina Sandino Moreno.

Deși a rămas țintuit într-un scaun cu rotile în urma unui accident îngrozitor, dr. Seth Ember este un Încarnat înzestrat cu abilitatea excepțională și extrem de rară de a pătrunde în mintea celui posedat pentru a-i exorciza demonii din interior spre exterior. Când Vaticanul îi solicită ajutorul pentru a-l exorciza pe un băiețel chinuit de duhuri malefice, Ember descoperă cu stupoare că în interiorul băiețelului se află același spirit malefic care s-a făcut vinovat cu ani în urmă de moartea soției și fiului său. Acum că viața copilului se află în mâinile lui, Ember încearcă cu disperare să distrugă demonul înainte de a-l omorî pe băiat și a-și dezlănțui teroarea în lume.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Marian a comentat pe data | 13 March 2017 ora 01:49

    Cel mai tare film cu exorcizari, foarte bine regizat si se merita.

  2. iuliana harbuzariu a comentat pe data | 27 May 2017 ora 21:27

    Un film deosebit de bun si foarte bine jucat!Vizionati-l ca merita!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X