In Time (2011)

In Time (2011)

“In Time 2011 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Actiunea filmului se petrece undeva in viitor unde procesul de imbatranire a fost schimbata, oamenii trebuie sa plateasca pentru a ramane in viata. Oamenii se opresc din imbatranire la varsta de 25 de ani. Cu toate acestea, pe bratul lor este stampilat un ceas care indica cat de mult vor tra, defapt cat timp mai au de trait. Pentru a evita suprapopularea, timpul a devenit moneda si modul in care oamenii platesc pentru lux si necesitati. Cei bogati pot trai pentru totdeauna, in timp ce restul incearca sanegocieze pentru nemurirea lor. Untanar sarac este acuzat de crima atunci cand el mosteneste o avere de timp de la un barbat mort de clasa superioara. El este fortat sa fuga de forta politista corupta FBI, cunoscuta si ca “Cronometrorii”.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. antonio a comentat pe data | 6 March 2014 ora 05:23

  super filmu… eu as vrea sa fie si viata noastra de zii cu zii exact cum e in filmu asta…bv !!!

 2. Anghel George a comentat pe data | 2 April 2015 ora 08:53

  Astfel de tematici ar trebui sa dea de gandit aici in 3D celor care nu pretuiesc darul cel MAI SFANT PRIMIT GRATUIT !!! -VIATA.

 3. Ela a comentat pe data | 19 May 2015 ora 11:50

  Superb filmul! Ne-a impartasit o noua mentalitate. Probabil asa va fi in viitorul apropiat! Trebuie sa fim deschisi la minte pentru a ne adapta situatiilor ce vor urma! O zi buna tuturor! Cat timp mai aveti? :))

 4. manda mihai a comentat pe data | 15 June 2015 ora 02:09

  Este nemai pomenit film pe care lam vazut pana acum

 5. candel gheorghita a comentat pe data | 14 August 2015 ora 22:09

  Foarte frumos nota 10

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi