In 3 Tagen bist du tot (Dead in 3 Days) (2006)

In 3 Tagen bist du tot (Dead in 3 Days) (2006)

In 3 Tagen bist du tot “Dead in 3 Days” (Mort in trei zile) 2006 este un film Horror, Thriller scris și regizat de Andreas Prochaska, și co-scris de Thomas Baum.În orasul Ebensse (Austria), adolescenții Nina (Sabrina Reiter), iubitul ei Martin (Laurence Rupp), Clemens (Michael Steinocher), prietena lui Alex (Nadja Vogel) și Mona (Julia Rosa Stöckl) sunt cei mai buni prieteni din copilărie. În ziua lor de bacalaureat, totii primesc același mesaj pe telefon: “În trei zile vei fi mort”, dar ei cred că este o glumă de prost de la un coleg ciudat de școală Patrick (Julian Sharp). Cu toate acestea, atunci când Martin este găsit mort în lacul Traunsee, grupul își dă seama că aceasta nu este o glumă. Când Nina este atacata și Patrick este ucis încearcănd să o salveze, ei isi amintesc de un incident tragic din copilăria lor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Ally Inna a comentat pe data | 29 July 2014 ora 00:02

    super filmul dar are un sfarsit ciudat…cred ca nu e complet

  2. alina a comentat pe data | 27 September 2014 ora 16:55

    fain filmu ;)

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi