Il mio miglior nemico (2006)

Il mio miglior nemico (2006)

Achille De Bellis (Carlo Verdone) e un tată de familie care a pierdut în timp contactul cu cei dragi, dedicându-se în mod deosebit carierei. Orfeo este un tânăr cu o situaţie materială precară şi o mamă cam delăsătoare. Coincidenţa face ca mama lui Orfeo să fie angajata lui Achile. În urma unei neînţelegeri, aceasta este concediată, iar unicul gând al lui Orfeo este să se răzbune. Şi astfel Achile va pierde în scurt timp totul: casa, maşina, soţia, serviciul, dar cel mai important, pe fiica sa. În încercarea de a recâştiga încrederea fiicei sale, Achile va face totul. Carlo Verdone, regizor şi actor, a lucrat la acest film timp de trei ani şi jumătate, şi a considerat acest film ca fiind cel mai bun film al său. De altfel tot el spunea înainte de lansarea filmului: “Nu mi-aş ierta-o niciodată dacă după atâta trudă, acest film va fi unul nereuşit. Dar va fi unul reuşit.”. Şi a avut dreptate.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi