Il gioiellino (2011)

Il gioiellino (2011)

Leda o companie mare agroindustriala ramificată pe cele cinci continente, listata la Bursa de Valori , extinderea pe noi piețe și noi domenii: este o adevărată “bijuterie”, în conformitate cu fondatorul său, Amanzio Rastelli (Remo Girone) , șef al companiei. Rastelli încredere orbește, în gestionarea companiei Leda, si uni asociați apropiați, inclusiv in contabilul Ernesto Botta. Rastelli are o viziune de proprietate veche de o companie și, uneori, schimba conturile de a favoriza anumite afaceri private. Nepotul lui Rastelli, Laura Aliprandi (Sarah Felberbaum), a absolvit cu un curriculum de prestigiu care este atașat la contabilul Botta și lucrurile par a fi bine, totuși grupul este mai mare, în picioare, in unele momente importante de criză.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi