Il capitale umano (2013) Online Subtitrat

Il capitale umano (2013) Online Subtitrat

Il capitale umano (Human Capital) este un film italian de drama 2013 regizat de Paolo Virzì.Filmul este bazat pe romanul american Human Capital de Stephen Amidon.Povestea filmului se petrece in Italia pe malurile lacului Como. Un ciclist este aruncat în afara drumului de către un SUV cu o noapte înainte de Ajunul Crăciunului. Detalii apar din evenimentele care au dus la accident, viața de familie a lui Bernaschi , privilegiat și , luptă pentru a păstra viața lor din clasa de mijloc confortabila, într-un mod de neașteptat . Dino Ossola (Fabrizio Bentivoglio), în dificultati financiare, anticipeaza nasterea de gemeni, cu a doua sa soție (Valeria Golino). Între timp, relația fiicei adolescente Dino cu managerul Giovanni Berneschi complică starea sociala deja complicata de statut, bani și ambiție.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X