Identity Thief (2013)

Identity Thief (2013)

Filme Online 2013 “Hoaţa de identitate – Identity Thief 2013 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Sandy Bigelow Patterson, un tip obişnuit e împins să ia nişte măsuri extreme pentru a-şi spăla reputaţia. După ce identitatea îi e furată, el poate să piardă totul, aşa că o ia razna încercând să-şi recapete viaţa. Patterson descoperă că la conturile sale are acces nelimitat cineva. Diana merge la cumpărături fără nicio reţinere căci ID-ul pe care îl foloseşte pentru a plăti noile achiziţii e al lui Sandy Bigelow Patterson. Bărbatul are doar o săptămână la dispoziţie pentru a o găsi şi confrunta pe femeia care are acces la întreaga lui viaţă, deşi stă în alt capăt al ţării. În timp ce străbate sutele de kilometri să ajungă la Diana, Patterson mituieşte, linguşeşte şi se bate, descoperind cât de greu este să-şi recapete numele.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi