Identicals (2015) – Film Online Subtitrat HD 720p

Identicals (2015) – Film Online Subtitrat HD 720p

Identicals online subtitrat in romana este un film sf 2015 regizat si scris de Simon Pummell.Organizaţia Brand New-U se ocupă cu găsirea persoanelor identice: persoane care vorbesc ca şi clienţii lor, se comportă ca ei, însă duc o viaţă mult mai bună. Odată indentificate aceste persoane, angajaţii îşi ajută clienţii să îşi îmbunătăţească viaţa: sosia este elimnata din peisaj iar clientul îi ia locul. Slater pare să ducă viaţa perfectă: are jobul ideal şi iubita perfectă. Însă, în momentul în care iubita îi este răpită de angajaţii Brand New-U care lăsa în locul ei un cadavru, Slater este forţat de împrejurări să devină o sosie. Devine din ce în ce mai obsedat de găsirea iubitei sale însă nu realizează că pentru asta trebuie să se găsească pe el inususi.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. scarabeu a comentat pe data | 22 April 2016 ora 19:21

    Filme pt oameni inteligenti

  2. Raul a comentat pe data | 23 October 2016 ora 05:39

    Impresionant.
    Lupta cu noi înșine.
    Tu ști cine ești?!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi