Iceman – Omul zapezilor (1984) – Filme Online Subtitrat in Română

Iceman – Omul zapezilor (1984) – Filme Online Subtitrat in Română

Iceman 1984 (Omul zapezilor), film online HD, subtitrat în Română Cand antropologul Stanley Shephard este adus la o bază arctică mai mulţi exploratori descopera ca trupul este dintr-o perioada preistorica trupul lui fusese congelat într-un bloc de gheaţă in urma cu 40000 ani . Este inspirat de incercările similare ale ruşilor de al reânvia pe ” Mammoths ” , oamenii de ştiinţă încearcă să-l reânvie pe ” Iceman ” şi au succes . Succesul acestora avea să fie însă umbrit de gravitatea faptelor ce aveau să urmeze . Oamenii de ştiinţă sunt alarmaţi de anumite stări medicale , doar Shepard are prezenţa de spirit necesară pentru a îndepărta masca lui ”caveman ” după care se începe recuperarea în întregime a lui Iceman . Shepard , este de părere că acest eveniment ar putea aduce foarte multe informaţii cu privire la trecutul istoric şi adaptabilitatea organismului uman ori a ADN-ului . În ciuda opoziţiei generale Shepard iniţiază o întâlnire cu Iceman şi-l numeşte Charlie . Devine evident dorul de lumea lui , a lui Iceman , mai ales după ce Shepard o introduce printre ei şi pe o colegă de-a lor . Charlie indică că şi el este căsătorit şi avea doi copii . Shepard se străduieşte să înţeleagă de ce dintre toţi oamenii peşterilor doar Charlie a trebuit să supravieţuiască . Oamenii de ştiinţă încearcă să-l reângheţe pe Charlie pentru a studia efectele decongelării asupra corpului uman lucru care este foarte aproape de a-i aduce moartea lui Charlie . Shepard sfidează protocoalele de securitate şi încearcă să-i dea drumul lui Charlie îşi dădu-se seama că omul preistoric nu avea cum să supravieţuiască într-o lume modernă .

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X