Ice Age: Continental Drift (2012)

Ice Age: Continental Drift (2012)

“Ice Age: Continental Drift – Epoca de gheata 4: Continente in deriva 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti.Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi.Bineinteles ca din aceasta aventura nu putea lipsi Scrat, a carui reuniune cu ghinda sa blestemata il catapulteaza in locuri in care nicio veverita preistorica nu a mai ajuns vreodata.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. ana a comentat pe data | 1 June 2014 ora 17:18

  a fost foarte tare :mrgreen:

 2. DANAVASIU a comentat pe data | 26 August 2014 ora 18:57

  SUPEEEEEEEEEEEER :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 3. angelo a comentat pe data | 26 October 2014 ora 04:36

  :) cool!

 4. adry a comentat pe data | 7 March 2016 ora 15:42

  awsome

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi