I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) Online Subtitrat HD

I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) Online Subtitrat HD

In filmul I Am the Pretty Thing That Lives in the House 2016 online subtitrat atunci când autorul Iris Blum devine imobilizat la pat, managerul ei imobiliar, o angajeza pe asistenta medicala Lily.Proprietarii originali au dispărut imediat după ce s-au căsătorit – chiar dacă mirele a construit casa, generos pentru mireasa cu propriile sale două mâini. Mai târziu, mireasa, este zdrobita in cap cu un ciocan în fața unei părți a peretelui. Dar Blum nu primește niciodată vizitatori pentru a se inspira pentru romanul sau și nu mai are o asistentă medicală, și pur si simplu moare. Ceva timp mai târziu Dl. Waxcap găsește cadavrele și să vedem o mișcare nouă familie în casă, care sunt aparent conștienți de toate fantomele care sunt impreuna in acest film thriller scris și regizat de Osgood Perkins.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi