Hypothermia (2010)

Hypothermia (2010)

Familia Pelletier – Ray și Helen,alege să petreacă o perioadă de relaxare în toiul iernii la casa lor de vacanță împreună cu fiul lor David și prietena acestuia Gina. Casa de vacanță este de fapt o cabană primitoare, situată pe marginea unui lac, fiindcă Ray este un pescar înrăit. A doua zi, cum era de așteptat într-o familie de pescari, merg cu toții la pescuit, la copcă, pe lacul înghețat. Aici se întalnesc cu alți doi pescari, Steve și fiul acestuia Stevie Jr. După o perioadă de plictiseală, are loc un prim ,,atac” la lanseta Ginei.Cu toții își dau seama după brutalitatea atacului că poate fi vorba despre captura vieții lor.Însă la celălalt capat al firului,ceea ce a atacat momeala nu este nici pe departe captura mult dorită.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi