How to Plan an Orgy in a Small Town (2015) Online Subtitrat

How to Plan an Orgy in a Small Town (2015) Online Subtitrat

How to Plan an Orgy in a Small Town 2015 este un film de comedie, regizat si scris de Jeremy LaLonde cu Jewel Staite, Ennis Esmer si Lauren Lee Smith. Locuitorii din pitorescul orăşel Beaver’s Ridge sunt o adevărată întruchipare a sobrietăţii şi a celor mai profunde valori morale. Însă stilul lor de viaţă liniştit este tulburat de sosirea impetuoasei Cassie Cranston, care a părăsit oraşul în adolescenţă, în urma unei binemeritate reputaţii de fată uşuratică. După ce a devenit autoare de articole despre sex într-o metropolă, Cassie revine acasă, însă foştii ei prieteni nu sunt deloc încântaţi să o revadă, dimpotrivă. Pentru a se răzbuna, Cassie plănuieşte să scrie o carte despre ei în urma propunerii lor de a-i ajuta să organizeze o orgie.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Nicu a comentat pe data | 23 May 2016 ora 21:36

    Daca vreti sa vedeti un film super urmariti acest film nu veti regreta merita pe bune . Multumim Admin

  2. Teo a comentat pe data | 29 May 2016 ora 22:31

    O comedie reusita, cam tare pentru anumite gusturi, dar au fost cateva scene la care am ras din toata inima.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi