Housebound (2014)

Housebound (2014)

Kylie Bucknell (Morgana O’Reilly) este forțată să se întoarcă la casa unde a crescut în cazul în care instanța de judecată o introduce pe detenție acasă. Pedeapsa ei este cu atât mai greu de suportat de faptul că trebuie să trăiască acolo cu mama ei Miriam (Rima Te Wiata) un palavragiu bine-intentionat care este convins că, casa este bantuita. Kylie respinge superstitiile lui Miriam si spune ca sunt nimic mai mult decât o distragere a atenției de la o viață ocupată de legume fierte si bârfă. Cu toate acestea, atunci când ea aude soapte si zgomote ciudate noaptea, ea începe să se întrebe dacă ea a moștenit imaginația ei hiperactiva, sau casa este de fapt posedata de un spirit ostil care nu este deosebit de încântat de întoarcerea ei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. cipik a comentat pe data | 26 September 2016 ora 23:20

    inceputul e unpic plictisitor, dar filmul e genial.
    il recomand !

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi