Hollow Man 1 (2000)

Hollow Man 1 (2000)

Hollow Man 1 – Omul invizibil 1 (2000)Ideea invizibilitatii umane a intrigat omenirea timp de cateva secole. Transmis din generatie in generatie, prin viu grai si literatura, acest subiect fascinant este acum pe cale de a fi explorat de catre renumitul regizor Paul Verhoeven intr-un nou thriller provocator si plin de suspans “Invizibil si periculos”.In cel mai recent film captivant elaborat de mintea fertila a lui Verhoeven, omul de stiinta superdotat, Sebastian Caine (Kevin Bacon), descopera un ser care induce vizibilitatea totala. Transformarea sa remarcabila are ca rezultat o putere inimaginabila,care pare sa-i sufoce simtul moralitatii, si care sa-i sufoce simtul moralitatii, si care va avea un deznodamant naprasnic si inspaimantator. ” Esre uimitor ce poti face atunci cand nu mai ai cum sa te privesti in oglinda”, afirma Caine.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. POSIBIL PARANORMAL a comentat pe data | 23 April 2017 ora 00:01

    Bun filmul ,un vis inca neimplimit ,dar cartea Omul Invizibil ,ramine pentru mine punctul de referinta pentru acest vis .Cind eram tinar am citit cartea de patru ori intr-o perioada de cinci ani si de fiecare data mi-a facut placere sa o recitesc ,iar acest film l-am vazut cu mult timp in urma (cenzurat) iar acum l-am revazut cu placere (necenzurat).VI-L RECOMAND .

  2. POSIBIL PARANORMAL a comentat pe data | 23 April 2017 ora 00:04

    Bun filmul ,un vis inca neimplimit ,dar cartea Omul Invizibil ,ramine pentru mine punctul de referinta pentru acest vis .Cind eram tinar am citit cartea de patru ori intr-o perioada de cinci ani si de fiecare data mi-a facut placere sa o recitesc ,acest film l-am vazut cu mult timp in urma (cenzurat) iar acum l-am revazut cu placere (necenzurat).VI-L RECOMAND .

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi