Hollow Man 1 (2000)

Hollow Man 1 (2000)

Hollow Man 1 – Omul invizibil 1 (2000)Ideea invizibilitatii umane a intrigat omenirea timp de cateva secole. Transmis din generatie in generatie, prin viu grai si literatura, acest subiect fascinant este acum pe cale de a fi explorat de catre renumitul regizor Paul Verhoeven intr-un nou thriller provocator si plin de suspans “Invizibil si periculos”.In cel mai recent film captivant elaborat de mintea fertila a lui Verhoeven, omul de stiinta superdotat, Sebastian Caine (Kevin Bacon), descopera un ser care induce vizibilitatea totala. Transformarea sa remarcabila are ca rezultat o putere inimaginabila,care pare sa-i sufoce simtul moralitatii, si care sa-i sufoce simtul moralitatii, si care va avea un deznodamant naprasnic si inspaimantator. ” Esre uimitor ce poti face atunci cand nu mai ai cum sa te privesti in oglinda”, afirma Caine.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. POSIBIL PARANORMAL a comentat pe data | 23 April 2017 ora 00:01

    Bun filmul ,un vis inca neimplimit ,dar cartea Omul Invizibil ,ramine pentru mine punctul de referinta pentru acest vis .Cind eram tinar am citit cartea de patru ori intr-o perioada de cinci ani si de fiecare data mi-a facut placere sa o recitesc ,iar acest film l-am vazut cu mult timp in urma (cenzurat) iar acum l-am revazut cu placere (necenzurat).VI-L RECOMAND .

  2. POSIBIL PARANORMAL a comentat pe data | 23 April 2017 ora 00:04

    Bun filmul ,un vis inca neimplimit ,dar cartea Omul Invizibil ,ramine pentru mine punctul de referinta pentru acest vis .Cind eram tinar am citit cartea de patru ori intr-o perioada de cinci ani si de fiecare data mi-a facut placere sa o recitesc ,acest film l-am vazut cu mult timp in urma (cenzurat) iar acum l-am revazut cu placere (necenzurat).VI-L RECOMAND .

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.