Holidays (2016) Online Subtitrat HD

Holidays (2016) Online Subtitrat HD

Holidays 2016 este un film de comedie-groaza, regizat si scris de Anthony Scott Burns si Kevin Kolsch in care joaca Kevin Smith, Lorenza Izzo si Seth Green.

Fiecare are o latură întunecată, macabră, secrete neştiute de nimeni sau temeri pe care nu îndrăzneşte să le rostească, de teamă că acestea s-ar putea adeveri. Filmul Holidays este o antologie de lung metraj foarte reuşită, care oferă o perspectivă sumbră şi originală asupra unora dintre cele mai îndrăgite sărbători din toate timpurile. Este o producţie extrem de curajoasă, care ne sfidează folclorul, tradiţiile şi presupunerile într-un mod absolut unic, irepetabil şi inconfundabil, făcând ca filmul să fie o adevărată celebrare a groazei în cele câteva zile care sunt, pentru fiecare dintre noi, mai speciale, an după an.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. andipanda a comentat pe data | 13 May 2016 ora 08:05

    S-ar vrea un fel de povestiri din cripta,dar sunt mult mai slabe.Oricum,merita o vizionare.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi