Hocus Pocus (1993)

Hocus Pocus (1993)

Trei vrăjitoare sunt în mod accidental aduse la viaţă de un băiat care încearcă să impresioneze o fată.În 1693, cetăţenii orăşelului Salem din Massachusetts intră în frenezie atunci când descoperă că trei dintre ei – Winifred, Sarah şi Mary Sanderson – sunt vrăjitoare. Temându-se de necurat, comunitatea hotărăşte să le spânzure pe femei. Însă vrăjitoarea şef ameninţă că va reînvia într-o zi şi se va răzbuna. 300 de ani mai târziu, Max, un adolescent cinic, e obligat să aibă grijă de sora lui în timp ce se joacă de-a v-aţi ascunselea şi e văzut de cea mai populară fată din clasă, Allison. Pentru a o impresiona şi a-şi spăla imaginea, Max le duce pe fete în casa surorilor Sanderson unde, accidental, readuce la viaţă vrăjitoarele. Harcele au o singură noapte pentru a-şi reîmprospăta forţa vitală – sau vor dispărea pentru totdeauna. Pot copiii să le împiedice de la a-şi îndeplini aceste obraznice scopuri?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Anonim a comentat pe data | 19 November 2014 ora 20:19

    Superrr!!!! :) ;) ;)

  2. Suciu Catalina Maria a comentat pe data | 16 March 2017 ora 23:28

    Da ami place

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi