Hidden 3D (2011)

Hidden 3D (2011)

Hidden 3D 2011 Film Online Gratis Subtitrat. Pelicula îl vizează pe Brian, a cărui mamă , fost medic și proprietară a unui centru de reabilitare nu folosea metode tocmai ortodoxe pentru reabilitarea pacienților . Copil fiind , Brian este fără voia lui martor la toate ,,procedurile medicale” la care apela mama sa, iar acest lucru îl lasă cu sechele. Trecut de vârsta adolescenței, devine un fugar în ,,brațele alcoolului” abandonându-se pe sine. Toate astea până într-o zi când după moartea mamei sale devine , împotriva voinței sale proprietarul respectivului centru de reabilitare. Împins de la spate de ceilalți membrii ai familiei să cunoască proprietatea (destul de familiară pentru el) , acceptă să facă acest pas . Ajunși aici sunt întâmpinați de Haley , un personaj destul de enigmatic. Deși clădirea destul de maiestuoasă , la prima vedere pare o biserică destul de întreținută , nu este chiar așa dovedindu-se mai târziu că aparențele înșeală . Tot grupul este atras de-o insecta într-un tunel secret. Ajunși într-o rețea de tuneluri , toti sunt urmăriti de urmele ororilor săvârșite de mama lui Brian , el însuși fiind urmărit de ,,flash”-uri care-l bântuiesc din copilărie.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi