Hail, Caesar! (2016) Online Subtitrat HD

Hail, Caesar! (2016) Online Subtitrat HD

Hail, Caesar! 2016 este un film de comedie plin de mister online subtitrat in romana, regizat si scris de Ethan Coen si Joel Coen avandu-i in rolurile principale pe actorii Josh Brolin, George Clooney si Alden Ehrenreich.În anii ’50, la Hollywood, Eddie Mannix este şef de producţie la studiourile Capital Pictures, însă cea mai importantă îndatorire a sa este cea de a păstra intactă reputaţia companiei şi a actorilor săi, ţinându-i departe de orice controversă. Aflând că vedeta companiei, Baird Whitlock, nu s-a prezentat la filmări, tinde să creadă că Whitlock s-a îmbătat din nou. Însă teoria îi este spulberată de un grup de comunişti care îi transmit că l-au răpit pe actor şi pretind o recompensă în schimbul lui. În timp ce încearcă să facă rost de bani, Mannix trebuie să se ocupe simultan şi cu cea mai mare discreţie şi de un regizor nemulţumit şi o tânără starletă însărcinată şi nemăritată, pentru ca problemele interne să nu apară în revistele tabloide. Însă adevărata dilemă apare când o companie aeriană îi propune un loc de muncă mai puţin solicitant, dar mult mai profitabil, iar Mannix trebuie să decidă care este adevărata sa vocaţie.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi