Gunless (2010)

Gunless (2010)

The Montana Kid (Paul Gross) este un pistolar din Vestul Salbatic, pe a carui cap s-a pus o recompensa de 4000 de dolari, deoarece a ucis 6 oameni, oficial, insa neoficial, 11. Acesta ajunge, ranit-impuscat intr-una din fese si cu o ramura dintr-un copac uscat legata de gat, in urma unei pseudo-spanzurari, in Canada in micul orasel plin cu oameni simpatici Barclay’s Brush. Acesta, in urma unei neintelegeri cu blandul fierar Jack Smith, il provoaca la un duel in stilul Vestului Salbatic, insa se pare ca nimeni din micuta comunitate nu intelege/apreciaza codul de onoare din Vestul Salbatic. Montana Kid face o intelegere cu localnica Jane, in schimbul repararii morii de apa, ea ii da un pistol pentru a-l repara petru fierarul Smith. Insa vanatorii de recompense sunt pe urmale sale, mai ales ca e un vechi inamic de-al sau.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi