Gremlins 2: The New Batch (1990)

Gremlins 2: The New Batch (1990)

Gremlins 2: The New Batch este un film american de comedie ,horror 1990 regizat de Joe Dante.Daca se intampla sa primesti un gremlin, nu uita cele trei reguli de baza: sa nu-l expui la lumina, sa nu-l hranesti dupa miezul noptii si, mai ales, sa nu-l uzi! Din fericire pentru cine a apucat sa se ataseze de micile creaturi cu blanita si marile nenorociri pe care pot sa le provoace, cineva incalca una dintre interdictii.In Gremlins 2 ii regasim pe Billy (Zach Galligan) si Kate (Phoebe Cates) care intre timp s-au mutat la New York si lucreaza pentru Clamp Industries, o companie care face parte dintr-o corporatie multimedia, unde din intamplare se reintalnesc cu Gizmo. Si n-ar fi o tragedie daca incalcarea uneia dinre regulile mentionate n-ar scoate la lumina o noua generatie de gremlini, mai puternici si mai greu de anihilat, care provoaca dezastru peste dezastru la Clamp Industries si ameninta sa se extinda. Ca de obicei, cand ai de-a face cu gremlini, granita dintre umor si horror ramane la fel de stravezie si nesemnificativa. Pe scurt, un deliciu!

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi