Graduation – Ziua absolviri 2007 Online Subtitrat

Graduation – Ziua absolviri 2007 Online Subtitrat

Filmul Graduation – Ziua absolviri online subtitrat in romana, urmareste povestea a patru prieteni de liceu din Pittsburgh, pe Carl (Chris Marquette), Polly (Shannon Lucio), Chauncey (Riley Smith) si Jackson (Chris Lowell) toti patru sunt nesiguri de locul in care o sa-i conduca viata dupa ce o sa-si ia diploma de absolvire. Unul este preocupat de faptul ca un membru al familiei sale are nevoie urgent de un tratament medical destul de costisitor, alta este ingrijorata deoarece a aflat ca tatal ei, bancher, are o aventura. Cei patru prieteni nacocesc un plan pentru a jefui banca in care lucreaza tatal fetei, in timpul ceremoniei de absolvire, pentru al pedepsi pe acesta si a face rost de banii necesari pentru tratamentul medical. Cand lucrurile nu merg conform planului, ei ajung sa invete, intr-o singura zi, mai multe lucruri despre ei insusi decat au invatat pe toata perioda scolii.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi