Ginger Snaps (2000) Online Subtitrat

Ginger Snaps (2000) Online Subtitrat

Filmul “Ginger Snaps” spune povestea a două surori de 15 si 16 ani, Brigitte și Ginger Fitzgerald, niste adolescente ieșite din tipar. Acestea fac tot ce le stă în putință pentru a nu fi ca restul lumii, pentru a nu deveni ca majoretele care sunt atrase de băieții populari din școală, aceste lucruri provocându-le un dezgust total. Ele fac și un pact în care preferă să moară decât să devină una dintre persoanele normale. Fetele își fac propriul lor filmuleț ca tema petru o prezentare la școală în care arată 1001 metode de a muri printre care includ și decapitarea.

La inceputul lui Octombire , în noaptea primei menstruații , Ginger este mușcată de un vârcolac. Cu ajutorul lui Brigitte reușește să scape , creatura fiind călcată de o mașină. Din acea zi Ginger începe să se transforme într-o vampă care în timpul zilei atrăgea băieți, iar noaptea omora câinii vecinilor, dorința ei pentru sânge devenind tot mai mare încât nici sora ei nu o mai poate ajuta. Filmul folosește licantropismul ca o metaforă a transformărilor ce se produc în corpul unei fete când ajunge la pubertate.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Geani a comentat pe data | 17 October 2016 ora 16:19

    Bun filmul

  2. iulian a comentat pe data | 17 October 2016 ora 23:27

    Super filmul nota 10+ merita vazut

  3. steffy a comentat pe data | 21 January 2017 ora 21:56

    dragut,7.5

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi