Ginger & Rosa (2012)

Ginger & Rosa (2012)

Ginger & Rosa 2012 Film Online Subtitrat in Romana “Ginger şi Rosa sunt două adolescente, prietene inseparabile, care se întind spre maturitate în Londra anilor 1969, când exista ameninţarea rachetelor nucleare trimise de Cuba. Ginger preocupată şi îngrozită de ideea că lumea ei s-ar putea încheia chiar mâine, dacă e apăsat undeva un buton care va elibera o bombă. Împreună cu Rosa, ea dezbate teme de religie, politică şi visează la o viaţă mult mai împlinită decât cele trăite de mamele lor, instalate confortabil, dar frustrate de banalităţile casnice. În afară de ameninţarea unui posibil holocaust nuclear, fetele trăiesc în perioada Războiului Rece şi al revoluţiei sexuale. Prietenia lor de o viaţă e zdruncinată de dorinţele contrare care se nasc în Ginger şi Rosa.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi