Getting Played – Trei femei si un pariu (2006) Online Subtitrat

Getting Played – Trei femei si un pariu (2006) Online Subtitrat

Trei femei frumoase Lauren (Carmen Electra) , Emily (Stacey Dash) si Andrea Collins (Vivica A. Fox) fac un pariu pentru a vedea care reuseste sa cucereasca un barbat intr-o singura noapte. Tinta este primul barbat care intra, iar acesta este Mark Sellers (Bill Bellamy) . Prima este Andrea Collins , o actrita egocentrista, care il vrajeste pe Mark, il duce acasa si se culca cu el, dar nu le poate dovedi celorlalte fete pentru ca nu are caseta care sa o dovedeasca. Jocul continua, iar Lauren , proprietara unui restaurant, o femeie extrem de competitiva, il preia pe Mark si ii arata ce are ea mai bun. Doar ca dovada ei dispare, pentru ca se pare ca Mark a intrat prea bine in joc. Insa faptul ca el o place pe Emily , cea de-a treia, il face sa regrete acest joc. Iar aventurile nu se incheie aici!

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X