Get on Up (2014)

Get on Up (2014)

Get on Up este un film 2014 biografic – dramă,muzical despre viața cântărețului James Brown , regizat de Tate Taylor.In drum spre scena, cantaretul James Brown isi reamintește o viață cu o copilărie turbulenta în care muzica era singura lui eliberare constructiva pentru pasiunile lui. O demonstrație șansă de faptul că, în închisoare a dus la un nou prieten care la ajutat din afară și într-o carieră muzicală. Cu focul lui și îndrăzneț creatoar, Brown a devenit un star care a creat sfidător noi posibilități în show business, atât pe și în spatele scena în fața rasismului și gândirea convențională. Pe drum, James va deveni, de asemenea, un făcător de pace care a redefinit și a ridicat sentimentul de auto-valoare comunitatea afro-american atunci cand a fost nevoie cel mai mult. Cu toate acestea, aceleași pasiuni dominator ar conduce James Brown înstrăinează toată lumea din jurul lui ca poftele sale au devenit tot mai auto-distructivi. Abia după ce a lovit partea de jos rock cu o greșeală gravă se Brown isi da seama ca are nevoie pentru a face fata viațeti cu Nasul lui de suflet cea ce cu adevărat merită.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi