George and the Dragon (2004)

George and the Dragon (2004)

George and the Dragon este un film 2004 de acțiune-aventură scris si regizat de Tom Reeve cu Patrick Swayze,James Purefoy, Piper Perabo.Prima Cruciada pentru eliberarea Pamantului Sfant e incheiata. O mare multime obosita de cavaleri, scutieri, soldati si preoti se intoarce acasa, traversand o Europa care s-a schimbat pentru totdeauna. O era a legendelor si misterului este pe cale de a se naste.George (James Purefoy), un chipes cavaler englez, poarta in suflet povara de a fi fost martor la sangele curs in Palestina si nu doreste decat ca durerea lui sa se sfarseasca si sa aiba o viata linistita, in pace.Pe drumul de intoarcere spre Anglia, George se indreapta spre nord, unde auzise ca pamantul e rodnic, populatia e putina si exista un rege bun, pe nume Edgar (Simon Callow).Dar George il gaseste pe rege intr-o stare deplorabila. Fiica sa, Luna, tocmai disparuse. In schimbul unei bucati de pamant, cavalerul se invoieste s-o caute pe printesa. Impreuna cu servitorul credincios al regelui, Elmendort, George pleaca in misiunea incredintata. El descopera atat printesa, cat si misterul legat de disparitia ei. Drumul e plin de peripeţii si mult mai aventuros decât cel din care tocmai s-a întors. Împreună cu servitorul credincios, George va descoperi adevărul, dragonul, prinţesa şi dragostea. Nu neapărat în această ordine…O poveste de dragoste, o minciuna si o legenda care a dainuit 1000 de ani.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Pintea augustin a comentat pe data | 15 March 2016 ora 10:07

    Majoritatea filmelor sint f.bune si transmise aceptabil…multumesc

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi