Geek Charming (2011)

Geek Charming (2011)

“Geek Charming 2011 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Dylan Schoenfield este prințesa liceului Woodlands. Ea are cel mai drăguț prieten, cei mai populari amici și o nouă geantă de firma la care toată lumea râvnește. Dar când Dylan o aruncă în mod accidental într-o fântână, Josh Rosen o recuperează. El este un tocilar, președintele clubului de film și viața lui este total diferită de cea a fetei. Drept mulțumire, ea accepta un rol în filmul lui Josh despre popularitatea supraestimată. Dylan îl introduce fără tragere de inimă în lumea ei și observă uimită că tocilarii pot fi de treabă. Dar când este părăsită de iubit, viața și statutul său social încep să se prăbușească.Va putea Dylan să câștige coroana pentru regina balului? Va putea Josh să câștige a zecea ediție a festivalului de film Woodlands? Vor putea cei doi să pună piesele împreună și să-și creeze propiul final fericit?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ion a comentat pe data | 22 August 2013 ora 22:43

    melodia de la min 1:30:40 imi spune careva cum se numeste

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi