Garm Wars: The Last Druid (2014) – Film Online Subtitrat

Garm Wars: The Last Druid (2014) – Film Online Subtitrat

Povestea filmul “Garm Wars: The Last Druid 2014” are loc într-o lume in care se confruntă cu un război cunoscut sub numele de Annwn, Garm Wars stabilește scena cu soldații clone de la 3 Triburi militare, într-o bătălie sângeroasă și perpetuă a aerului, pamantului și tehnologiei. O clonă, Khara, se trezește separata in luptă și pe fuga cu niste tovarăși noi. În încercarea de a ști mai multe despre existența lor comună, fugari găsesc in loc , un adevăr inexorabil și cea mai mare bătălie din viața lor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. pepy a comentat pe data | 31 January 2016 ora 20:55

    Un film destul de bun care ne duce cu gandul ca si noi oamenii putem fi niste creatii mecanice ale unor fiinte mult mai evoluate decat noi iar lumea inconjuratoare e virtuala. Ar fi trist sa fie asa dar e posibil, ce ziceti ???

  2. ALEXANDRU FLORIN a comentat pe data | 1 July 2016 ora 21:03

    Bun filmul,aduce putin cu Dune si cu Cassern.Merita cam 6 stele.

  3. Eu a comentat pe data | 5 July 2016 ora 00:41

    Obligat mai urmeaza ceva,asa nu are nici un inteles.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi