Garden State (2004)

Garden State (2004)

Garden State este un film de comedie-romantic 2004, premiat cu O nominalizare Sundance ,scris si regizat de Zach Braff.Tulburatul tanar de 26 de ani, Andrew Largeman (Zach Braff), se intoarce de la Los Angeles, unde lucreaza drept chelner intr-un restaurant coreean, dupa ce a jucat rolul unui atlet retardat intr-un show de televiziune, in oras sau natal, New Jersey, pentru inmormantarea mamei sale. Se reintalneste cu una din vechile sale prietene, o mincinoasa vicioasa pe nume Samantha, de care se indragosteste. Catre ea isi deschide inima si ii povesteste trauma sa din copilarie, cand ii cauzase o mare suferinta mamei sale. Intre timp, Samantha se opreste din mintit. Patru zile mai tarziu, Andrew isi vindeca ranile cu ajutorul iubirii si atentiei acordate de Samantha.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi