Fugitive at 17 (2012)

Fugitive at 17 (2012)

Holly Hamilton (Marie Avgeropoulos) ,o independenta care mereu ajuta oamenii la care ține, de multe ori folosind abilitățile de hacker pentru a face acest lucru: fie că este vorba de hacking într-o bază de date de colegiu pentru a vedea dacă cel mai bun prieten al ei Blake a primit o acceptare mai devreme, sau prin fraudarea unei societati de asigurari de sanatate pentru a o ajuta pe bunica ei foarte bolnava ,sa obțina un transplant de rinichi. Ea nu se teme să încalce un pic legea , atâta timp cât aceasta înseamnă a ajuta pe cineva care iubește. Dar norocul ei ia o intorsatura extrem de rea, atunci când ea și Blake se duc la o petrecere pentru a sărbătorii intrarea lui Blake în colegiu, și Blake întâlnește un bărbat misterios mai mare, care o ucide prin supradoza de droguri si viol. Ce e mai rău este că acest om o atacă apoi pe Holly și ii insceneaza o crima! Și din cauza lui Holly cu un comportament mai putin legal în trecut, polițiștii sunt convinși că ea este responsabilă de moartea prietenului său cel mai bun . Dar într-o zi, în timp ce ea este obtine transferul la sala de minori, o încercare de evadare se întâmplă..

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. florica a comentat pe data | 9 June 2014 ora 17:30

  A fost minunat filmul!!II acord nota 9.Mi-a placut!!

 2. paul a comentat pe data | 13 June 2014 ora 22:53

  eu 10 :lol: :lol: :lol:

 3. alin stoian a comentat pe data | 22 February 2015 ora 00:58

  excelent film , merita vazut , nota 10, ms pt efortul depus de admin , tine-o tot asa

 4. dezer a comentat pe data | 27 April 2017 ora 19:46

  SUPER FILM

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi