Freier Fall (2013)

Freier Fall (2013)

O carieră promițătoare cu poliția, si un copil pe drum – viața lui Marc Borgmann (Hanno Koffler) pare să fie pe drumul cel bun. Apoi, el se întâlnește cu un coleg polițist Kay Engel (Max Riemelt) și în timpul antrenametele lor regulate Marc experimentează un sentiment nu-înainte de-a simțit de ușurință și de efort – și ce înseamnă a cădea în dragoste cu un alt bărbat. Sfâșiat între familia sa și noile sale sentimente pentru Kay Engel (Max Riemelt), Marc Borgmann (Hanno Koffler) vede lumea lui luand virajele marilor, mai mult și mai mult de sub control. Dintr-o dată, viața lui este în cădere liberă și Marc Borgmann (Hanno Koffler) își dă seama că încerca ca el poate, el nu poate face toată lumea fericită. Cel mai puțin din toate, el însuși.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi