Free Fire (2016) Online Subtitrat HD

Free Fire (2016) Online Subtitrat HD

Free Fire 2016 este un film de actiune-comedie scris dupa un scenariu de Amy Jump in regia lui Ben Wheatley avandu-i in rolurile principale pe actorii Sharlto Copley,Brie Larson si Armie Hammer. Vanzarea unor arme trecute ilegal granita nu decurge conform planului. Justine (Brie Larson) o adolescenta rebela tentata de castigul rapid a pus la cale o intalnire cu potentialii cumparatori intr-un depozit izolat si abadonat din New York. La intalnire participa doi irlandezi dubiosi si o gasca condusa de Vernon (Sharlto Copley) si Ord (Armie Hammer), cei doi asigurandu-i spatele lui Justine. Insa, cand focuri de arme sunt trase în timpul tranzactiei, Justine se trezeste intr-o dramatica cursa contra cronometru, cursa din care nu este sigura ca va scapa cu viata.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X