Fractured (2015) Online Subtitrat HD

Fractured (2015) Online Subtitrat HD

Vizioneaza film online “Fractured 2015” gratis cu subtitrare in Romana.May Oster (interpretata Athena Isabel Lebessis) este o femeie frumoasa meditativa sumbra la mijlocul a douazeci de ani; o femeie frumoasă, care descopera o eșarfă sângeroasa a prietenului ei, în apartamentul ei. Aceasta eșarfă alba descoperita si acoperita în roșu conduce la tentativa de suicid. May Oster este dusa la o secție de psihiatrie sub îngrijirea a Doctorului .Jason Ballard (Eric Roberts). May Oster este imediat aruncata în izolare. Detectivul James Harding (Jake Busey), pare să o pună la îndoială pe May cu privire la o crimă oribilă. Acest interogatoriu este o poveste în profunzime cu privire la implicarea unei femei anonime cu caractere dezgustătoare care conduc la mai multe crime. Isi va mai recapata sanatatea ei si viața ei normală pentru a descoperi misterul si dragostea adevărată oare?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi