Flyboys – Eroii cerului (2006)

Flyboys – Eroii cerului (2006)

“Flyboys – Eroii cerului 2006 Film online DVDRip, Subtitrat în Româna primul film in ultimii 40 de ani despre implicarea fortelor aviatice americane in primul razboi mondial, este inspirat de curajoasa poveste a tinerilor americani care au devenit celebri sub numele de Escadrila Lafayette. Prin nimic speciali inainte de razboi, ei s-au oferit voluntari in cautarea aventurii, dar au devenit eroi. Pana acum nici un film nu a mai prezentat cu atata acuratete pericolul si andrenalina din luptele aeriene care au reprezentat un rol atat de important in rezistenta Aliata.In 1917, inainte de intrarea oficiala in razboi a Statelor Unite, fortele aliate ale Frantei, Angliei si Italiei, de-abia puteau face fata asalturilor Germaniei. Cativa tineri americani s-au oferit sa lupte alaturi de fortele franceze. Unii au ales sa lupte in infanterie, altii sa se alature Crucii Rosii. Dar 38 dintre ei au ales ceva diferit: ei s-au decis sa invete sa zboare.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Mazgalitu a comentat pe data | 4 September 2014 ora 19:23

    Acum e ok. Merci. Super ekipa. Felicitari

  2. Mazgalitu a comentat pe data | 4 September 2014 ora 19:26

    Uitasem. Filmul super. Daca ar fi sa_i dau o nota ,ar fi un 10.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi