Flood (2007)

Flood (2007)

“Flood – Potopul 2007 Film online, subtitrat în Română“ Atunci când un uragan furios in crestere in Marea Nordului se suprapune cu o maree inalta, inimaginabilul se produce. O cantitate uriasa de apa traverseaza nestingherita Coasta Angliei de est spre estuarul Tamisei. Barierele fluviului sint depasite, viata a milioane de londonezi este in primejdie. Inginerul marin Rob, fosta sotie, Sam si tatal sau Leonard Morrison au la dispozitie doar citeva ore pentru a salva orasul de la distrugerea totala. Impreuna se deplaseaza prin subteranul metrolui londonez catre barierele Tamisei avind in minte un plan aproape imposibil. Apa ii urmeaza pas cu pas. Deasupra, Comitetul de Urgenta este nevoit sa aleaga oamenii care pot fi salvati si sa sacrifice altii. O reala probabilitate intr-o locatie reala. Intrebarea este nu daca ci cind ….

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi