Firewall: Program de protecţie (2006) Online Subtitrat HD

Firewall: Program de protecţie (2006) Online Subtitrat HD

Firewall: Program de protecţie 2006 este un thriller american-australian, regizat de Richard Loncraine cu Harrison Ford, Virginia Madsen si Paul Bettany. Jack Stanfield (interpretat de actorul Harrison Ford) are o familie fericita, o cariera in domeniul bancar, deci are tot ce isi doreste. Este respectat de catre colegii lui deoarece el a inventat un sistem computerizat pe care nimeni nu poate sa-l sparga, nici macar el.Totul se schimba din ziua in care familia lui este rapita si i se cere lui Jack sa gaseasca o slabiciune in sistemul pe care el l-a creat si sa-i fure 100 de milioane $.
Are doar cateva ore la dispozitie sa fure banii, reuseste, insa cand vede ca rapitorii nu-i elibereaza familia, jocul se schimba si ii fura el de la rapitori.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi