Film The Return (2006) online subtitrat hd

Film The Return (2006) online subtitrat hd

The Return este un film mister , thriller psihologic american 2006 cu Sarah Michelle Gellar , Kate Beahan , Peter O’Brien , și Sam Shepard regizat de Asif Kapadia.Joanna Mills (Sarah Michelle Gellar), este o tînără de 25 de ani, cu o viata extrem de agitata, care se hotaraste sa afle adevarul din spatele terifiantelor viziuni pe care le are. In ciuda faptului ca a reusit sa-si construiasca o cariera de succes in domeniul vanzarilor, Joanna simte ca viata ei se prabuseste, ea fiind nevoita sa se confrunte cu obsesiile unui fost iubit, care o urmareste, si cu singuratatea datorata lipsei de prieteni. In mod inexplicabil, ea simte cu toata fiinta ei moartea unei femei pe care nu a cunoscut-o niciodata, iar cosmarurile o vor duce in localitatea in care se petrecuse crima. Ajunsa aici, ea va descoperi ca unele secrete nu pot fi ingropate, iar unele spirite nu-si gasesc linistea niciodata.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi