Film The Challenger Disaster (2013) online subtitrat hd

Film The Challenger Disaster (2013) online subtitrat hd

In dimineata zilei pe data de 28 ianuarie 1986 nava spatiala Challenger a explodat in numai 73 secunde de la zbor, a reprezentat unul dintre cel mai violent eveniment din istoria zborului spatial american. O Comisie Prezidențială a fost imediat convocata pentru a explora ceea ce nu a mers bine, dar cu vasta complexitate a navetei spatiale și atât de multe interese legitime implicate în ancheta, descoperirea adevărului a prezentat o provocare aproape imposibila. Un membru cu adevărat independent al anchetei a fost Richard Feynman. Unul dintre oamenii de stiinta cele mai realizat ai generației sale, el a lucrat la Proiectul Manhattan in construirea primei bombe atomice si a castigat Premiul Nobel pentru descoperirile sale din fizica cuantică. Feynman a desfășurat in integritate excepțional, farmec și logica științifică ,pentru a investiga secretele dezastrului de transfer și în acest sens, a contribuit la transformarea US Space Programme.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi