Film Rat Race – Cursa nebunilor (2001) Online Subtitrat

Film Rat Race – Cursa nebunilor (2001) Online Subtitrat

Rat Race este un film de aventura ,comedie 2001 cu subtitrare in romana regiat de Jerry Zucker. Donald Sinclair patronul unui cazinou pune la cale un concurs trasnit. Noua oameni trebuie sa recupereze cele 2 milioane de dolari puse in joc de doi frati, mama Vera Baker (Whoopi Goldberg) si fiica ei Merrill Jennings (Lanei Chapman) care tocmai ce sau impacat, o familie pe nume Pear, condusa de Randall (Jon Lovitz, Kathy Najimy, Jillian Marie), un antrenor american (Cuba Gooding Jr.) care sfarseste ca sofer de autobuz plin cu doamne, un strain cu o pronuntie ciudata(Rowan Atkinson), un avocat(Breckin Meyer) si o tanara domnisoara pilot(Amy Smart). In total 6 echipe. Acestia trebuie sa ajunga in Silver City, New Mexico, unde trebuie sa gaseasca un dulap unde se afla banii, fiecare echipa are cate o cheie. In cele din urma cei 9 recupereaza geanta cu banii, dar ei se afla in mijlocul unui concert al trupei Smash Mouth, in urma caruia se strang bani pentru copii nevoiasi. Astfel ei doneaza toti banii si nici unu nu castiga nimic.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ttheo a comentat pe data | 2 April 2015 ora 23:33

    super filmul,recomand,100% comedie.

  2. ion a comentat pe data | 22 February 2016 ora 23:35

    F.B.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi