Feast of Love • Sărbătoarea iubirii (2007) Online Subtitrat

Feast of Love • Sărbătoarea iubirii (2007) Online Subtitrat

Feast of Love • Sărbătoarea iubirii Online Subtitrat este un film de drama-romantic 2007 in regia lui Robert Benton bazat pe romanul “The Feast of Love” din 2000 scris de Charles Baxter in rolurile principale cu Morgan Freeman, Greg Kinnear, Radha Mitchell, Billy Burke si Selma Blair.

Un grup de prieteni ce locuiesc la marginea orasului Oregon intra in contact cu o femeie pe nume Chloe (Alexa Davalos), o persoana rebela, senzuala, ce reuseste sa le schimbe perceptia asupra vietii si in special a dragostei.
Astfel pe parcursul filmului ne sunt prezentate mai multe povesti si caractere, incepand cu Bradley Smith (Greg Kinnear), proprietarul unei cafenele, ce are obiceiul de a cauta dragostea in cele mai nepotrivite locuri, continuand cu Diana (Radha Mitchell), un agent imobiliar ce este prinsa intr-o relatie cu un barbat căsătorit si terminand cu un profesor local pe nume Harry Stevenson (Morgan Freeman) a cărui soție face tot posibilul sa-l ajute să treacă peste moartea cuiva drag.
Toate aceste fire de actiune se impletesc intr-o remarcabila lectie de viata si dragoste, in care fiecare personaj trece prin nenumarate stari de spirit pana sa-si gaseasca deznodamantul.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. catalinul a comentat pe data | 23 June 2016 ora 14:19

    Superb ! 10

  2. Cristina a comentat pe data | 28 June 2016 ora 22:21

    Supeb…un film care bate cu realitatea …recomand cu placere !!! 10+

  3. Nico a comentat pe data | 8 September 2016 ora 00:55

    Frumos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.