Faces In The Crowd (2011)

Faces In The Crowd (2011)

Faces in the Crowd – Feţe în mulţime (2011) Anna Marchant (Milla Jovovich) o tânără care îşi pierde cunoştinţa şi capacitatea de a distinge feţele oamenilor. Află că cel care i-a provocat accidentul este unul dintre cei mai urmăriţi criminali ai momentului, recunoscut prin faptul că le taie gâtul victimelor, apoi le violează plângând.Venind într-o noapte către casă, Anna este martor la una dintre crimele psihopatului. În stare de şoc, încearcă să fugă, însă este sunată de iubitul său exact în momentul nepotrivit. Urmărită de criminal,cade în apă de la o înălţime destul de mare şi se loveşte la cap. Se trezeşte în spital în incapacitatea de a recunoaşte feţele oamenilor şi mai grav decât atât, se înspăimântă când vede că acestea se schimbă de fiecare dată când îşi mută privirea.Află cu stupoare că va rămâne toată viaţa cu această anomalie, însă încearcă prin diferite metode să îşi facă viaţa mai uşoară. Problema cea mai mare rămâne recunoaşterea feţei criminalului întrucât este singura persoană care a reuşit să-l vadă şi care ar putea ajuta la soluţionarea cazului. Din păcate, Anna nu poate face acest lucru oricât de mult şi-ar dori, motiv pentru care criminalul se amuză pe seama ei, jucându-i tot felul de feste.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. socarici marina a comentat pe data | 16 February 2016 ora 01:14

    Ft frumos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi