Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închişi (1999)

Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închişi (1999)

Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închişi este un film american romantic ,mister 1999 in regia lui Stanley Kubrick cu Tom Cruise, Nicole Kidman, Todd Field .Socuri de natura sexuala apar in viata echilibrata a doctorului Bill Harford. Cu ocazia unei petreceri de Craciun doua “manechine” ii fac avansuri, iar el incerca sa ajute o femei imprastiata pe gresia unei bai din cauza unei supradoze. In seara urmatoare, sotia sa ii dezvaluie ca a avut fantezii sexuale cu un strain, fiica unui fost pacient al sau care decedase il tenteaza, iar in timp ce merge pe strada niste adolescenti ii arunca injurii homofobe, o trecatoare il duce in apartamentul ei si intra peste cativa barbati ce intretin relatii sexuale cu o tanara care nu era nici macar de varsta adolescentei. Aceasta adevarata odisee il poarta mai departe intr-un univers al placerilor carnale, al orgiilor, la un bal mascat si ajunge sa-si puna in pericol viata, respectul de sine si casnicia.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. mariana a comentat pe data | 8 January 2015 ora 13:31

    Un film excelent, misterios si socant, mi-a placut foarte mult si-l recomand cu seriozitate !!!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi