Exodus: Gods and Kings (2014)

Exodus: Gods and Kings (2014)

Exodus: Zei şi regi – Exodus: Gods and Kings este un film de actiune -aventură biblic 2014 peliculă inspirată si regizată de Ridley Scott. Sfidătorul lider Moise (Christian Bale) se ridică împotriva egiptului si a faraonului Ramses (Joel Edgerton), stabilind cu el 600.000 de sclavi într-o călătorie monumentală de evadare din Egipt in ciclul său terifiant de urgii mortale.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. ANDREI a comentat pe data | 24 January 2015 ora 02:05

  NU!Ingrozitor!Regizorul si scenariul isi bate joc de Istorie,de HRISTOS,de Timp!La fel si filmul Noe!Dar va veni si judecata!

 2. Ninel a comentat pe data | 24 January 2015 ora 23:43

  Parerea mea care este ca nus bate joc dar e un film prezinta situatii care se intanpla.

 3. Razvan a comentat pe data | 9 February 2015 ora 23:37

  @ANDREI , poti argumenta ceea ce ai spus?

 4. arryanna a comentat pe data | 6 March 2015 ora 16:55

  foarte realist in expunere,merita vazut ,recomand

 5. Razvan a comentat pe data | 13 March 2015 ora 00:36

  Un film destul de bun…. deși știam povestea din biblie … Am urmărit cu interes ca și Cum ar fi fost ceva nou… merita văzut

 6. UNUL OARECARE a comentat pe data | 15 November 2015 ora 19:48

  DE CE VA DATI VOI CU PAREREA DOAR PT. CA AVETI ACEASTA RUBRICA ,PT. CA NICI UNUL DI VOI NU A TRAIT IN ACELE VREMURI CA SA POATA CONFIRMA SAU INFIRMA CEEA CE SE INTAMPLA IN ACEST FILM.IAR DACA REGIZORUL SI SCENARISTUL ASA AU GASIT EI SA PREZINTE ACESTE INTAMPLARI CARE ESTE PROBLEMA VOASTRA ,NU COMPARATI CU INTAMPLARILE DIN BIBLIE PT. CA ORICUM NU O INTELEGETI,DACA ASA VORBITI!

 7. ioana a comentat pe data | 13 April 2016 ora 03:48

  unfilm bun care spune doar o jumatate din ce s-a intamplat in realitate, eu zic ca daca tot te iei din Biblie ,sa te iei pana la capat,sincer apreciam maimult daca stia sa puna in evideta camtot ce ii scris in Exod ,cei care nu sunt cu Bibila pot sa au si o gandire gen ,,Cum putut Dumnezeu sa ingaduie chestiile astea, si mi se pare comic sa foloseasca un copil, va rog :)) si sa uite de prima parte cu toiagul care se transforma in sarpe si etc,multe lipsesc, si chiar mi se pare aiurea cum Moise nu intelege urgiile cand Domnul ii vb lui si Aaron,si fara sa zbiere la el cum face actorul Christian :)) oricum apreciam daca se luam exact din Biblie ,nusa foloseasca sabia in looc de toiag .. in rest e bun filmul

Lasa un comentariu