Excision (2012) Online Subtitrat

Excision (2012) Online Subtitrat

Excision 2012 (Excizie), film online HD, subtitrat în Română Filmul descrie viața unei tinere eleve cu tulburari delirante, Pauline (interpretata de AnnaLynne McCord) cu aspirații la o carieră medicală și extremele la care ea vrea să atragă atenţia lui Phyllis, mama ei. Ea are fantezii cu efectuarea de intervenţii chirurgicale pe ceilalți elevi. Pauline are o soră mai mică pe nume Grace, care are fibroză chistică. Ea a decis să-și piardă virginitatea cu un băiat pe nume Adam. Din cauza fanteziei ei pentru sânge, ea aranjează întâlnirea lor în timp ce este în perioada de ciclu. Când face dragoste cu Adam îşi imaginează patul plin cu sânge. Ea este exmatriculată de la şcoală după ce are ieşire nervoasă. Când îşi dă seama că sora ei nu mai are mult de trăit dacă nu face transplant de plămâni, aşteaptă ca mama ei să plece şi îl adoarme pe tatăl ei după care o atrage pe fata din curtea vecină, sub premisa că are o coardă pe care Grace nu o mai poate folosi din cauza plămânilor. Ea o adoarme pe fată şi o adoarme şi pe Grace. În garaj, Pauline le deschide pe ambele fete. Deși acestea sunt moarte, ea continuă intervenția chirurgicală de mutare a plămânilor fetei sănătoase la sora ei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ANNA a comentat pe data | 4 December 2016 ora 01:48

    Destul de bun dar sfasitul e tristttt tareeeee ….

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi