Excalibur (1981) Online Subtitrat HD 720p

Excalibur (1981) Online Subtitrat HD 720p

Filmul subtitrat de aventura “Excalibur 1981” prezinta legenda regelui Arthur si a Cavalerilor Mesei Rotunde. Uthur Pendragon este primul care manuieste sabia Excalibur, dar inainte ca acesta sa moara, el infige sabia intr-o piatra, si numai cel cu inima pura va putea sa o scoata de acolo. Crescut de Merlin, tanarul Arthur, fiul nelegitim al lui Uthur, scoate sabia Excalibur din piatra si devine rege. Soarta Camelotului se va decide intr-o confruntare dintre cavalerii buni si cei rai, acum dupa ce sora vitrega a lui Arthur, Morgna il vrajeste si il pacaleste, ramanand insarcinata cu un fiul lor, care ani mai tarziu, s-ar putea sa fie chiar cel care il va infrange pe tatal lui pentru a prelua puterea Camelotului.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ilies zanfir a comentat pe data | 27 March 2015 ora 19:02

    un film foarte bun, merita vazut la urma se lasa cu ceva lacrimi ))))))))))))

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi